Bedrijven

Belasting aangifte zakelijk

Wilt u uw belasting aangifte op een professionele wijze laten verzorgen dan bent u bij ons op een goed adres.

Wij kunnen zorg dragen voor uw gehele fiscale aangifte Fax, e-mail of verstuur gewoon per post uw financiele gegevens en u ontvangt van ons een uitgwerkt aangiftebiljet retour.

U hoeft verder alleen maar te accorderen per telefoon of email en wij dienen hem in.

Tevens gespecialiseerd in het beheer en begeleiden van subsidieprojecten

AB Financial Support (ABFS) is opgericht in 1996 en is gespecialiseerd in het beheer en begeleiden van subsidieprojecten van met name het Samenwerkingsverband Noord-Nederland, Interreg- en KP7programma’s. Wij zijn erin gespecialiseerd om u te ondersteunen, zodat u de toegezegde subsidie optimaal kunt benutten.

Ons team heeft door de jaren heen een zeer brede expertise opgebouwd op dit gebied. Onze ervaringen zijn ontstaan uit het succesvol begeleiden en afronden van zowel grote meerjarige projecten (>3 mio) als ook kleinere kortdurende projecten (<1 mio).

Met ons team kunnen wij voor u het complete financiële beheer uit handen nemen, zodat u zich kan richten op het realiseren van uw subsidiedoelen. Tevens kunnen wij u ondersteunen bij HRM-zaken en u bijstaan in gesprekken met de subsidieverstrekker.

Onze cliënten geven aan dat onze inzet en expertise onmisbaar is om de subsidiegelden rechtmatig en optimaal te benutten.

Mocht u interesse hebben om (een deel van) uw financiële administratie uit te besteden, of ons als adviseur in te schakelen, dan nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend gesprek.